Main NL

Hoe kan ik mijn Kersttrui ruilen of retourneren?

UglyXmas heeft natuurlijk het allerliefst dat u stapelgelukkig bent met uw ontvangen Kersttrui (of één van onze andere artikelen). Bent u dit nou niet, dan kunt u 'm natuurlijk ruilen of retourneren.

1. Hoe werkt het retourneren of ruilen dan precies? 

Heel simpel! U reageert op de ontvangen bestelbevestiging met het ordernummer of stuurt gewoon een korte e-mail naar info@uglyxmas.nl met daarin het bericht dat u het artikel wilt ruilen of retourneren. Dat is alles, simpel toch? Dit kunt u doen tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Hierna sturen wij u een e-mail met daarin een retourformulier en een link om eenvoudig uw retourzending aan te maken. U betaalt voor de retourzending slechts € 2,95 (€ 5,95 als u in Belgie woont)! Als u de betaling heeft gedaan kunt u het verzendlabel afdrukken en op het pakket plakken. Dit pakket kunt u daarna afgeven bij ieder Post NL servicepunt.
Let op! Bij dit Post NL servicepunt hoeft u dus NIET meer te betalen. U heeft hiervoor tot 14 dagen de tijd vanaf het moment dat u uw retourzending bij ons heeft aangemeld.

Oh ja, zorg er a.u.b. wel voor dat u het retourformulier (deze sturen wij in de eerder genoemde e-mail mee) in het pakket doet. Dan kunnen wij uw retourzending sneller verwerken en overgaan tot de creditering ervan.

Indien u een artikel wilt ruilen, kunt u via onze webwinkel direct een nieuwe bestelling plaatsen. Daarmee heeft u het nieuwe product snel in huis en hoeft u niet te wachten tot uw geretourneerde product bij ons binnen en verwerkt is! Wij crediteren het aankoopbedrag van uw retourzending daarna zo snel mogelijk.

2. Wanneer wordt het aankoopbedrag dan exact gecrediteerd?

Na ontvangst van uw retourzending zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag aan u terugstorten.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.