Main NL

Klantenservice

Bij UglyXmas.nl streven we iedere dag naar 100% tevreden klanten. Klanten die blij worden van onze Kersttruien, maar ook naar klanten die minstens net zo blij worden van onze service en dienstverlening. Ben je niet tevreden? Laat het ons dan direct weten via info@uglyxmas.nl. We staan je graag te woord en komen graag tot een oplossing.

Bezorgen

Als u uw bestelling voor 23.45 uur op een werkdag plaatst heeft u deze de volgende dag in huis. Bestellingen die op zaterdag voor 18.00 uur worden geplaatst worden op maandag bezorgd. Bestellingen die op zondag worden geplaatst worden op dinsdag bezorgd.

Klik hier voor meer informatie over bezorgen.

Betalen

Je kunt op UglyXmas.nl op 6 manieren uw bestelling afrekenen. Allereerst via iDeal, wie kent het niet. Indien je vanuit Belgie bestelt, kunt je het populaire Belgische MisterCash gebruiken. Daarnaast kun je afrekenen met drie verschillende Credit Cards, te weten Visa, Mastercard en Maestro. Dan heb je ook nog de optie om je bestelling op factuur te betalen, dit kan bij bestellingen vanuit Nederland & Belgie vanaf € 30,-.

Klik hier voor meer informatie over betalen.

Retourneren

Dit is heel simpel! Je stuurt een korte e-mail naar info@uglyxmas.nl onder vermelding van uw bestelnummer met daarin het bericht dat je het artikel wilt retourneren. Dat is alles, simpel toch? Dit kun je doen tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Hierna sturen wij u een e-mail met daarin een link. Via deze link kunt u heel eenvoudig een retourzending aanmaken en uw verzendlabel en pakbon printen. Het pakket kunt u daarna afgeven bij het door u gekozen Post NL servicepunt, het dichtstbijzijnde servicepunt wordt tijdens het aanmaken van uw retourzending al aan u getoond. Let op! Bij dit Post NL servicepunt hoeft u NIET te betalen

Voor het retour sturen van uw bestelling, brengen wij € 4,95 per pakket in rekening. U kunt dus ook meerdere artikelen in één pakket terugsturen. Tijdens het aanmaken van de retourzending hoeft u nog niet te betalen, deze retourkosten worden automatisch van het te retourneren aankoopbedrag in mindering gebracht. Mocht u voor de betaaloptie Afterpay hebben gekozen, dan worden de retourkosten bij het totaalbedrag van de factuur opgeteld. Stuurt u de hele bestelling terug, dan betaald u dus alleen € 4,95 via AfterPay.

Klik hier voor meer informatie over ruilen of retourneren.

Copyright © 2016 Magento. Alle rechten voorbehouden.