Main NL
Hawaii Shirts

Hawaii Shirts

8 producten

24 36 48
 1. Hawaii Shirt "Hibiscus Rood"
  Hawaii Shirt "Hibiscus Rood"
  Aanbiedingsprijs € 49,95 Normale prijs € 54,95
 2. Hawaii Shirt "Hawaii Bloemen Blauw"
  Hawaii Shirt "Hawaii Bloemen Blauw"
  Aanbiedingsprijs € 49,95 Normale prijs € 54,95
 3. Hawaii Shirt "Tapa Blauw"
  Hawaii Shirt "Tapa Blauw"
  Aanbiedingsprijs € 49,95 Normale prijs € 54,95
 4. Hawaii Shirt "Palmbomen op het Strand“
  Hawaii Shirt "Palmbomen op het Strand“
 5. Hawaii Shirt "Oldtimers"
  Hawaii Shirt "Oldtimers"
  Aanbiedingsprijs € 49,95 Normale prijs € 54,95
 6. Hawaii Shirt "Boards at the beach"
  Hawaii Shirt "Boards at the beach"
  Aanbiedingsprijs € 49,95 Normale prijs € 54,95
 7. Hawaii Shirt "Ananas Rood"
  Hawaii Shirt "Ananas Rood"
  Aanbiedingsprijs € 49,95 Normale prijs € 54,95
 8. Hawaii Shirt "Bier op een Rij"
  Hawaii Shirt "Bier op een Rij"
  Aanbiedingsprijs € 49,95 Normale prijs € 54,95

8 producten

24 36 48

Shirts uit Hawaii

Die mensen in Hawaii lopen altijd in van die grappige shirts op het strand. Dus wij vroegen ons af waarom we dat in Nederland niet doen. Voel jij je comfortabel in een net iets te fout shirt? Loop jij tijdens Kerst ook in zo’n foute kersttrui? Waarom zou je in de zomer dan niet in zo’n heerlijk fout Hawaii shirt gaan lopen? Lekker zorgeloos in zo’n dun shirt, zodat je toch je lichaam kunt bedekken zonder dat je het warm krijgt. Met zo’n Hawaii shirt, blouse of polo kan het makkelijk. Voel je een echt Hawaiiaan met een Hawaii shirt en een lekker fris drankje in je hand. De shirts hebben wij, voor dat drankje moet je uiteindelijk zelf zorgen.

Foute shirts

Deze shirts zijn zo fout, dat het bijna goed lijkt. In de zomer is het lekker warm, ga je naar het strand en laat je je lekker gaan. Precies zoals al die Hawaiianen het altijd doen. Daar hoort toch ook een fout shirt voor op het strand bij? Extreem foute kleding, dat is toch humor? Met deze foute Hawaii shirts kun je de hele zomer lekker fout zijn. Als het printje op het shirt nog niet fout genoeg is, dan is het het shirt zelf wel. Laten we het zo zeggen: het is geen shirt waarmee je iedereen ziet lopen. Dat zorgt er natuurlijk wel voor dat jij extra opvalt tijdens je bezoekje aan het strand.

Weg met die hitte

In de zomer is een (kerst)trui dragen niet heel gebruikelijk. Veel te warm, toch? Omdat we vinden dat je in de zomer ook lekker gek mag doen, hebben we deze superdunne shirts voor je verzameld. Het ene shirt is nog gekker dan de andere. Het is de vraag welke je aan gaat doen. Dit kun je helemaal zelf bepalen. Het mooiste is natuurlijk als je je vrienden elke zomerdag weer kunt verrassen met een ander fout shirt. Wat in ieder geval wel zeker is, is dat je geen last hebt van de hitte in deze coole Hawaii shirts.

De gekke shirts met de foute printjes

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. De shirts zitten heerlijk en goed, maar de uitstraling is verschrikkelijk fout. Geen probleem natuurlijk. Bij het uitzoeken van de shirts hebben we er wel rekening mee houden dat iedereen een ander niveau van fout heeft. Hierin kun je zo ver gaan als je zelf wilt. Daarom hebben we geprobeerd een balans te maken tussen extreem fout en iets minder extreem fout. Welk shirt het meest fout is, mag je lekker zelf bepalen. Ga je voor een shirts met die roze flamingo’s, palmbomen of toch zo’n Hawaii shirt met bloemetjes? Genoeg keuze!

Hawaii shirts rechtstreeks uit Honolulu

Omdat we gaan voor alleen de beste kwaliteit, laten we onze shirts natuurlijk niet uit China komen. Deze foute shirts zijn niet alleen gemaakt voor de Hawaiiaanse sfeer, ze komen ook nog eens uit Hawaii! We hebben ze (helaas) niet zelf opgehaald, want dan waren we waarschijnlijk op het eiland gebleven om de rest van ons leven vakantie te vieren. We hadden genoeg zelfkennis om de shirts bij ons te laten bezorgen, zodat we ze uiteindelijk ook nog voor jou kunnen inpakken en versturen. Mis je nog iets in het assortiment? Laat het dan weten, zodat wij het kunnen doorgeven aan onze vrienden in Hawaii.

Copyright © 2016 Magento. Alle rechten voorbehouden.