Veelgestelde vragen

Verzenden en verzendkosten

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn bij UglyXmas.nl € 4,95 (incl. BTW). Indien u een bestelling plaatst van € 75,- of meer dan rekenen wij geen verzendkosten. Dit geldt voor bestellingen uit Nederland én Belgie.

Wie zorgt voor het vervoer van mijn pakket?

Uw pakket wordt  verzonden met de vertrouwde diensten van Post NL.

Wanneer wordt mijn pakket afgeleverd?

Als u uw bestelling voor 15.00 uur op een werkdag plaatst heeft u deze de volgende dag in huis. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst versturen wij op maandag en worden op dinsdag bij u bezorgd. Let op! Bij sommige artikelen geven wij aan dat de levering langer kan duren. Dan geldt uiteraard de levertermijn die bij dit betreffende product genoemd wordt.

Is het mogelijk om vandaag nog een trui af te laten leveren?

Ja, dit is mogelijk. Hiervoor dient u wel eerst contact met ons op te nemen via 070-2042032. Wij zullen dan de exacte transportkosten bepalen en deze met u overleggen. Voor deze spoedopdrachten schakelen wij een koeriersbedrijf in.

 

Betalen

Hoe kan ik mijn bestelling afrekenen?

Bestellingen kunnen afgerekend worden via iDeal, Creditcard (Visa en Mastercard) of via een digitale factuur.

Wat is MultiSafepay?

MultiSafepay is onze zogenoemde Payment Service Provider. Zij handelen alle betalingen via iDeal, Visa en Mastercard voor ons af. U betaalt altijd aan UglyXmas.nl. U heeft als klant van UglyXmas.nl verder niets met MultiSafepay te maken.

Is het ook mogelijk om op rekening te bestellen?

Ja, particuliere klanten kunnen bestellingen vanaf € 30,- via een digitale factuur afrekenen. Zakelijke klanten kunnen ook op rekening bestellen. Neemt u hiervoor contact met ons op via 070-2042032 of info@uglyxmas.nl.

Is afrekenen via UglyXmas.nl veilig?

Jazeker! Uw transacties vinden plaats via een veilige SSL-verbinding. Deze verbinding (bekend door het slotje bovenaan of onderin in uw beeldscherm) garandeert een veilige transactie tussen u en uw bank. Al uw gegevens, inclusief uw creditcardnummer, worden beveiligd met SSL en worden op deze manier 'versleuteld' doorgegeven. Uw creditcardnummer wordt bovendien maar eenmalig gebruikt voor betaling van uw order en niet verder opgeslagen. Wij kunnen uw gegevens daarom nooit een tweede keer gebruiken.

 

Retourneren

Indien ik mij bedenk en de artikelen terug wil sturen, is dat mogelijk?

UglyXmas.nl streeft naar enkel tevreden klanten. Wanneer u niet tevreden bent over de aankoop, dan kunt u na ontvangst van de goederen deze, zonder opgaaf van redenen, binnen veertien werkdagen terugsturen en de overeenkomst ontbinden. Enkel de kosten van de retourzending zijn in dit geval voor uw rekening.

Retourneren is alleen mogelijk wanneer de kledingstukken in onbeschadigde verpakking en staat zijn. Mocht het artikel in onverkoopbare staat retour worden gestuurd, dan kunnen wij het artikel niet als retour accepteren en deze weer naar de klant terug sturen. Alle kosten zijn dan voor rekening van de klant.

Op de pagina "Over ons" kunt u het adres vinden waarnaar u artikelen kunt retourneren.

 

Privacy

Hoe gaat UglyXmas.nl om met de privicay van mijn persoonlijke gegevens?

Wij stellen uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking aan derden. Wij waarderen uw vertrouwen in ons, en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Op verzoek zullen wij uw geregistreerde gegevens aan u verzenden. De persoonlijke gegevens die we vragen zijn strikt noodzakelijk om betalingen en verzendingen correct af te kunnen handelen.